Ideal station signal setup - LGBWORLD – All About Garden Trains
LGBWORLD – All About Garden Trains  

Go Back   LGBWORLD – All About Garden Trains > Garden Trains Locomotives and Rolling Stock Discussion > Electrical , Signals and Automation

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-23-2009, 02:49 PM   #1
tworail
Administrator
 
tworail's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 85
Default Ideal station signal setup

I have a number of LGB signals I want to put into operation. How would I arrange the signals here?

My station is in the following diagram:

tworail is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 06-26-2009, 09:04 PM   #2
SGP
Junior Member
 
Join Date: May 2009
Location: Derby
Posts: 22
Default

You could try something along these lines.
Attached Images
File Type: jpg basementtemplate-GOOD-options-la-1.jpg (60.4 KB, 8 views)
SGP is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 01:19 AM.



Sponsored Links


Advertise on
LGB World



Also visit
Model Train Catalog
ModelTrainForum
ModelRailForum

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.